Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden

Retourneren en betaalmogelijkheden

Mocht het artikel niet naar wens zijn dan kan het binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. De halsbanden mogen gepast worden bij je hond, maar bij het ruilen/ retourneren dient het artikel ongebruikt en in een goede staat te zijn. Gewoon net zoals je dat in een winkel zou doen. Gepersonaliseerde artikelen zijn speciaal voor u gemaakt en kunnen niet geruild of geretourneerd worden.  

Ruilen

Helaas is het niet mogelijk om items te ruilen. Indien u een artikel wilt ruilen tegen een andere maat dan dient u het ene artikel retour te sturen en een nieuwe order te plaatsen en te betalen. Je kan het artikel dat je wilt ruilen terug sturen en zodra we het in goede orde hebben ontvangen zullen we het volledige aankoopbedrag op uw bankrekening storten.  Indien de gehele bestelling retour wordt gestuurd worden ook de verzendkosten vergoed wanneer u een andere maat heeft besteld.

Hoe Retourneer ik een artikel?

U heeft 14 dagen de tijd om via Post NL de artikelen te retourneren. De kosten van de retournering zijn voor rekening van de verzender. Artikelen kunnen niet worden geretourneerd zonder originele verpakking of wanneer een artikel niet meer compleet of beschadigd is.
Je retour wordt dan NIET in behandeling genomen.

Volg onderstaande stappen om je bestelling te retourneren:

  1. Stuur een mail naar simone@designdog.nl. Geef aan welk artikel je wenst te retourneren.
  2. Je ontvangt van Designdog een mail met adreslabel.
  3. Plak het adreslabel op het pakket.
  4. Breng je pakket naar een PostNL servicepunt
  5. Je krijgt een verzendbewijs van PostNL – bewaar dit zorgvuldig tot je order geheel is afgehandeld.

Wanneer wordt mijn aankoopbedrag gestort op mijn rekening?

Wanneer het artikel onbeschadigd retour wordt gestuurd zorgen wij dat het bedrag binnen 14 dagen weer op je rekening staat.
Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je het artikel hebt gekocht.
Dus heb je betaald met een giftcard dan ontvang je van ons een nieuwe giftcard code. Stuur je gehele order retour, dan ontvang je het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten. Indien je een gedeelte terugstuurt dan ontvang je het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug.

Heb je nog vragen neem dan contact op via ons contact formulier.