seher akdag

Stagiare Designdoc

Hallo! 

Mijn naam is Seher Akdag en ik ben 21 jaar. Op het Radius college studeer ik Mediavormgeving waar ik dit jaar ook hopelijk op ga afstuderen. Mediavormgeving is een heel uitgebreid vakgebied waarin je enorm veel onderwerpen en mogelijkheden hebt, maar ik focus het meest op de grafische kant: illustratie en animatie. Na mijn studie wil ik heel graag doorstuderen, maar weet ik nog niet wat ik precies wil gaan doen. Ik loop op dit moment stage bij Designdoc in de periode augustus tot januari. 

 

Tijdens mijn stage hoop ik zo veel mogelijk te kunnen leren op het grafisch gebied, maar ook vooral over conceptueel denken en een product zo goed mogelijk uit te werken. 

In mijn vrije tijd heb ik verschillende hobby’s waarmee ik me bezig houd. Zo teken ik al sinds dat ik een baby was, schrijf ik graag verschillende dingen, schilder ik af en toe en houd me bezig met verschillende knutselprojecten. Het is duidelijk dat ik het gelukkigst ben wanneer ik creatief bezig ben.  

Deze stageperiode hoop ik zo veel mogelijk nog te kunnen leren van ervaren professionals voordat ik afstudeer, zodat ik met veel zelfvertrouwen mijn diploma kan vasthouden. 

 

Groetjes, 

Seher.  

FACEBOOK

INSTAGRAM

CONTACT

info@designdog.nl

 

Crown Business Center

Aeroparc

Ericssontraat 2

5121 ML Rijen