Zoeken

Rondsnuffelen op de Interieur Collectie Dagen 2019

Op maandag 16 september bezochten we de Interieur Collectie Dagen 2019 in Gorinchem. Het was een erg interessante dag. We hebben twee lezingen gevolgd over gebruik van social media & werken met influencers, en kleur trends 2020 in perfecte balans. Hier hebben we erg veel geleerd over de kijk van andere professionals op deze onderwerken. Daarnaast werden er op de beurs het NK woning/project woning stofferen en NK parket leggen gehouden. Hier proberen niet alleen diverse studenten, maar ook bedrijven de hoofdprijs te winnen. Een vak wat echt nog intensief op handen en knieën wordt uitgevoerd. Die dag werd er niet alleen keihard, maar ook vol passie gewerkt, en dat was zeker te zien.


De beurs zelf was erg druk. Er waren veel verschillende stands en bedrijven die hun “beste” of “nieuwste” product lieten zien.  Over het algemeen vond ik persoonlijk dat er wel heel veel stands waren met vloeren. De stands die opvielen waren dan ook stands die speciale behangen lieten zien of er echt werk van hadden gemaakt op op te vallen. De stand hieronder gaf je echt het gevoel alsof je je in een winkel bevond, dit kwam doordat het een luchtig en open stand was en je heel gemakkelijk via alle kanten binnen kon komen.


Een andere stand die ik erg vond opvallen was er eentje waar heel slim gespeeld werd met contrast. In deze stand waren veel donkere kleuren te vinden, maar werd er een felle kleur geel als accentkleur toegepast. Het creëerde het gevoel van “Daar wil ik kijken!”, wat natuurlijk heel slim is. Met deze truc wilde dit bedrijf de donkere vloeren onder de aandacht brengen.


Verder zag je veel verschillende bedrijven die vernieuwde presentatietechnieken gebruikte om de klanten te trekken. Er werd gebruik gemaakt van grote borden waar producten op hingen, complete sfeerbeelden of zelfs stukken waar je naartoe werd getrokken door middel van licht. Al met al was het een zeer interessante dag waar ik me zeker heb vermaakt. Volgende week vertel ik jullie meer over de nieuwe trendkleuren van Histor 2020, die aan bod kwamen tijdens een lezing over de Interieur Collectie Dagen 2019, so stay tuned…


Geschreven door: Faye Duijts

FACEBOOK

INSTAGRAM

CONTACT

info@designdog.nl

 

Crown Business Center

Aeroparc

Ericssontraat 2

5121 ML Rijen