Zoeken

Paul Verboeket


Paul Verboeket heeft vroeger gewerkt als financieel planner en is in koken altijd al erg gepassioneerd geweest. Paul is dan ook begonnen met het geven van basis technieken koken en dit doet hij met veel plezier. Paul is iemand die graag met mensen in contact komt om zo samen kennis te delen.


Een andere passie van Paul is tekenen. Zo vertelde hij: “Het tekenen heeft een tijdje stil gelegen maar ik ben zeker van plan om binnenkort weer aan de tekentafel te gaan staan. Ik ben nu aan het zoeken naar gemengde technieken met grijstinten en inkt.” Ik vroeg Paul waar hij zijn inspiratie voornamelijk vandaan haalt, die inspiratie vind hij veel in Italië. Zowel in de natuur, de dorpen, de kerken en beelden. Paul maakt hier op dat moment grove schetsen van en werkt deze thuis verder uit. De nadruk van Paul zijn werk ligt op perfectionisme, zuiverheid, smaken, onderzoeken en het herbekijken. “Ik let niet op wat andere mensen zeggen.”


Als laatste vroeg ik aan Paul wat hij nog wilde bereiken. Zo zei Paul: “Ik heb voldoende bereikt, heb een pracht van een vrouw twee kanjers van zonen. Mijn doel is weer te gaan exposeren en mij te focussen op de tekentafel. Ik heb bereikt dat ik mijn passie kan delen.”FACEBOOK

INSTAGRAM

CONTACT

info@designdog.nl

 

Crown Business Center

Aeroparc

Ericssontraat 2

5121 ML Rijen