Zoeken

Mantel der Liefde


Mantel der Liefde is een interactieve expositie over mantelzorg die heel Nederland doorreist. De expositie heeft verschillende fotoreportages over verschillende families die zorgen voor een van hun geliefde familieleden. De expositie is zo ingericht dat je samen met iemand anders de foto’s moet bekijken om zo het concept mantelzorg nog beter naar voren te brengen. De expositie is door drie, ieder verschillende, vrouwen opgezet, zij hebben hun krachten weten samen te voegen tot een ontzettend toffe expositie.

Buiten deze expositie hebben ze ook een educatie programma opgezet voor scholieren van het voortgezet onderwijs. Hierin wordt een les gegeven over het thema mantelzorg in combinatie met een les fotografie. Als deze les is gegeven, gaan de scholieren de expositie bezoeken. Als slot is er een fotografie opdracht voor de scholieren: maak een fotoserie van mantelzorg en ouderen.


Fotografe: Ilse Wolf Ruimtelijk vormgever: Merel van der Linden Grafisch vormgever en tekst schrijver: Carla van Gaalen https://mantelderliefde.nl


Geschreven door: Evie Diepstraten
FACEBOOK

INSTAGRAM

CONTACT

info@designdog.nl

 

Crown Business Center

Aeroparc

Ericssontraat 2

5121 ML Rijen