Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden

Over ons

Hii, 

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Wij zijn Simone en Mr. Moor the pomsky, of zeg maar gerust Moortje.
Woonachtig in een klein dorpje in Noord-Brabant, ondernemer en groot honden- en interieurliefhebbers. 

In het dagelijks leven ben ik interieuradviseur. Geef interieuradvies aan particulieren en ontwikkel interieurconcepten voor bedrijven in de zorg en de horeca. Hiervoor maak ik ontwerpen met een wow factor, mooie kleur- materiaal combinaties en ben betrokken bij de bouw, realisatie en de styling.  Continu ben ik op zoek naar de mooiste interieur accessoires.
Ons eigen huis ziet er dan ook altijd gezellig uit. Totdat ons lieve hondje Moor bij ons kwam wonen. Want voor je hond mooie en functionele spullen kopen blijkt knap lastig te zijn. Vaak hebben hondenspullen felle kleuren, zijn gemaakt van grove stoffen of andere materialen die niet matchen bij je interieur. Daar stoorde ik me enorm aan.​

Loop jij daar ook altijd tegenaan? 

Hoogste tijd om hier verandering in te brengen en onze passie voor interieur en honden samen te voegen. Daarom gaan wij voor jou op zoek naar de leukste en mooiste honden musthaves. Items die wel passen bij je interieur en toch aantrekkelijk en comfortabel zijn voor je hond. Via onze blog willen we je inspireren om van je huis een mooi thuis te maken voor jezelf en jouw hond. Want dat verdienen jullie! Daarnaast delen we hier tips, hondenproblemen en de mooiste plekken om te wandelen of te overnachten. ​

En dan nog even over Moortje… 

“Ik was 9 weken oud toen mijn baasjes me meenamen naar mijn forever home. Als hond heb ik het hier zo slecht nog niet. Er is een mand vol coole hondenspeeltjes, een grote tuin waar ik me heerlijk kan uitleven en de beste spots om even lekker te chillen. Het liefst op een koele plek, want ik ben een poolhond en heb een dikke vacht. Tijdens een wandeling in het bos neem ik graag een duik in het water en ga op zoek naar grote takken om mee naar huis te nemen.

Mijn baasjes vinden me blijkbaar ook nog eens heel fotogeniek want ze hebben een Instagram account voor me aangemaakt @mr.moor.the.pomsky.

Neem maar eens een kijkje dan zien jullie hoe lief ik ben.”