isabelle cijsouw

Hoofdredacteur

Hi!

Mijn naam is Isabelle en ik mag mezelf voorstellen als editor in chief van Designdog. Nieuwsgierig zijn zit in mijn bloed. Grote kans dus dat je mij vindt op reis, mensen-kijkend in gezellige koffietentjes of al fotograferend en ronddwalend in de natuur of leuke steden. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie – International Event, Music & Entertainment Studies. Daar vond ik mijn liefde voor schrijven, (grafisch) design en alles wat met de creatieve industrie te maken heeft.

Wat ik zo interessant vind aan design is dat het niet per se gaat om de vormgeving van de fysieke wereld, maar ook om de manier waarop mensen denken en keuzes maken. Design is overal!

Via Designdog willen we jou blijven inspireren over de, altijd veranderende, wereld van (interieur)design. We speuren speciaal voor jou naar het allerlaatste nieuws en verzamelen de vetste (nieuwe) designers, trends en producten op één plek.

 

Heb je vragen, ideeën of wil je jouw werk of visie op design en vormgeving delen? Don’t be a stranger! Je kunt ons altijd bereiken via:

info@designdog.nl

FACEBOOK

INSTAGRAM

CONTACT

info@designdog.nl

 

Crown Business Center

Aeroparc

Ericssontraat 2

5121 ML Rijen