Evie Diepstraten

Stagiare Designdoc

Hi allemaal,

 

Mijn naam is Evie Diepstraten en op dit moment stagiair bij Designdoc. Als stagiair mag ik de blog bij houden tijdens mijn stage. Iets waarin ik veel uitdaging zie en vol enthousiasme mee aan de slag ga.

 

Ik studeer dit jaar af op het SintLucas te Boxtel in de richting stand-, winkel- en decorbouw, waarbij productvormgeving en interieur ook veel voor komt. Zo heb ik in de afgelopen vier jaar hier verschillende opdrachten in gehad. Wat ik precies na mijn opleiding wil gaan doen is nog niet zeker. Ik heb wel interesse in reizen en ga de dag na mijn diploma uitreiking dan ook mijn eerste verre reis maken. Ik vlieg naar Azië waar ik ga backpacken met mijn vriend. Welke route we precies gaan afleggen zien in we in het moment wel.

 

Dat past ook wel bij wie ik ben. Ik ben een enthousiaste en vrolijk meid die altijd wel in is voor spontane uitjes. Verder hockey ik in een leuk team vol met vriendinnen. Ik hoop mij bij Designdoc te ontwikkelen zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak maar vooral met veel plezier enorm te groeien en te leren.

 

Evie

FACEBOOK

INSTAGRAM

CONTACT

info@designdog.nl

 

Crown Business Center

Aeroparc

Ericssontraat 2

5121 ML Rijen