Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden

Help, mijn hond loopt weg 

Je kent het wel. Je denkt heerlijk naar het bos te gaan maar aarzelt omdat je bang bent dat je hond niet terugkomt wanneer je hem roept. Nou geloof me je bent niet de enige! 

Wij hebben dit zelf ook al een aantal keren meegemaakt. 

De eerste keer was Moor in het bos met een vriendje, toen hij ineens iets rook en dat spoor ging volgen. Hij was alleen maar gefocust op hetgeen hij had geroken en luisterde totaal niet meer naar de geleerde commando`s. Na 20 min roepen, fluiten en zoeken in de bosjes besloten we terug te gaan naar het beginpunt. We hadden de hoop op zijn terugkomst al bijna opgegeven toen hij ineens weer met z`n blije koppie voor ons stond. 

Jezus, je krijgt bijna een hartverzakking. 

Later gebeurde dit nog een aantal keren waardoor we soms wel een half uur aan het wachten waren voordat MR. Moor the Pomsky weer terugkwam. Als jou dit vaker overkomt begin je aan jezelf te twijfelen en wordt los lopen in het bos dan ook steeds meer een dingetje. 

Wij kozen daarom voor een Weenect. Dit is een tracker die je aan een halsband of een tuigje kunt bevestigen. Middels een app kun je continu zien waar je hond zich bevindt. De tracker is heel nauwkeurig en geeft precies aan in welke zone van het bos je hond loopt. Springt hij in het water, geen probleem de tracker is waterbestendig. Omdat hij ook vrij klein is, is hij makkelijk aan een halsband te bevestigen èn……is hij niet zo goed zichtbaar op je foto`s.

Het nadeel van de Weenect is dat je een abonnement moet afsluiten. De kosten hiervan zijn € 3,75 per maand.

Wel logisch omdat het apparaat continu verbinding zoekt met de satellieten om de juiste locatie aan te geven. En voor niks gaat de zon op! 

Wij hebben de Weenect gekocht via bol.com klik hier

Mocht je vragen hebben schroom dan niet om ons een berichtje te sturen. Want tja, van ervaringen delen wordt iedereen wijzer.

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Recente blogs

Designdog-de-perfecte-puppy-moor

De perfecte pup 

De perfecte pup; je vraagt je af bestaat die dan? Nou waar wij in onze zoektocht bij de aanschaf van een hond achter zijn gekomen

Lees meer