Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden

Goood Petfood try-out box

Afgelopen week kwamen we via Instagram in contact met Goood Petfood.

Waarom hoor ik je denken. We zijn al een tijdje op zoek naar wat het beste voer is voor Mr. Moor. Mr Moor, ook wel moeilijke poeper genoemd,  eet moeilijk, heel moeilijk en heeft vaak ontlasting die zo hard is als een steen.

Tijd om daar verandering in te gaan brengen zodat hij ook iedere dag kan genieten van een heerlijke maaltijd.

Door te googelen en diverse vragen te stellen aan andere hondeneigenaren kwamen we uit bij Goood Petfood. Ze hebben zowel droog als nat voer wat voor een mooie combinatie kan zorgen.

Toen Moor een puppy was kreeg hij één keer per dag droogvoer en één keer per dag nat voer. Nou, het natte voer daar was hij dol op. Tegenwoordig krijgt hij hoofzakelijk droog voer en zo nu en dan een keertje nat voer. Laten we het cheaten in het weekend noemen.

Waarom we destijds min of meer zijn gestopt met nat voer dat kan ik eigenlijk niet echt verklaren. Het leek ons goed om dit toch weer eens te gaan proberen en wie weet werkt het positief voor de spijsvertering van Mr. Moor.

Waarom sprak Goood Petfood ons zo aan:

  1. Het voer is gemaakt van regionale natuurlijke producten. Wij willen het beste voor onze hond en daarnaast willen we dat de dieren waarvan de producten gemaakt worden ook een goed leven hebben gehad. Het hoogwaardige voer bevat vlees van dieren met gecontroleerde vrije uitloop of is gemaakt van vis uit duurzame aquacultuur. De gebruikte groenten en fruit zijn vers en komen direct van de akker. Het voer bevat alle belangrijke voedingstoffen voor een gezond hondenleven en bevat geen conserveermiddelen.
  2. Er is een combinatie mogelijk van droog en nat voer
  3. Goood Petfood denkt met je mee wanneer je vragen hebt. Ze geven een goede uitleg op de site en ook bij je bestelling.
  4. Alle verpakkingen zijn recyclebaar dus beter voor het klimaat.
  5. Bij elke bestelling doen zij iets terug voor de natuur en de toekomstige generaties. Wanneer je een bestelling plaatst kun je een deel van het bedrag doneren aan een van hun doelen die stuk voor stuk met de natuur te maken hebben. Daar bevinden wij ons toch het liefste met onze viervoeter. Dus dan zullen we er ook zelf voor moeten zorgen dat we hier zo lang mogelijk van kunnen genieten.

 

Wij bestelden een proefpakket voor een volwassen hond bij Goood Petfood. Het bestaat uit twee zakken brok, vier blikken nat voer en een hele boel uitleg over het verwerkingsproces, de ingrediënten etc.

De komende week gaan we deze producten uitvoerig testen en zullen we na afloop laten weten wat onze ervaring is. En of we met Mr. Moor gaan overstappen op Goood Petfood.

 

Mocht je het nu leuk vinden dan kun je ook een testpakket aanvragen.

Wie weet is het ook voor jouw hond een optie! Niet geschoten is altijd mis. En weet je wat zo gaaf is, we hadden het ook nog eens supersnel in huis.

   

Deel dit bericht
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Recente blogs

Designdog-de-perfecte-puppy-moor

De perfecte pup 

De perfecte pup; je vraagt je af bestaat die dan? Nou waar wij in onze zoektocht bij de aanschaf van een hond achter zijn gekomen

Lees meer