Alle bestellingen worden binnen 3 werkdagen verzonden

Bezorgen & Levertijd

Yeah,  je bent helemaal blij want je heb eindelijk gevonden wat je graag wilt hebben voor je viervoeter. Wij begrijpen dat je het dan ook zo snel mogelijk in huis wil hebben.

Wanneer kun je je bestelling verwachten?

Normaal gesproken worden onze artikelen binnen 3 tot 5 dagen bezorgd. We verzenden de artikelen drie maal per week, op dinsdag, donderdag en zaterdag. Dat betekent dat het soms net iets langer kan duren. Heb je je bestelling in het weekend geplaatst dan wordt die op maandag verstuurd.

Al onze artikelen worden verzonden vanuit ons distributiecentrum. Daar worden de pakketjes met liefde ingepakt en krijgen ze een persoonlijke touch.

We begrijpen dat jullie het pakket zo snel mogelijk willen ontvangen. Wij als Designdog doen er dan ook alles aan om het zo snel mogelijk bij jullie te krijgen. Helaas zijn wij toch afhankelijk van onze vervoerder Post NL. Deze partijen kampen met vertraging omdat in Nederland ontzettend veel online wordt besteld. Het zou dus zomaar kunnen dat je bestelling wat langer onderweg is dan dat je gewend bent. Mocht je meer willen weten over de status van je bestelling dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Feestdagen

Houd rekening met minimaal 4 dagen extra levertijd door de drukte.

Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland rekenen wij € 3,95 voor een brievenbusdoosje en €7,95 voor een pakket.
Vanaf een bestelwaarde van €100,- verzenden wij gratis.

Verzendmethode

Bestellingen worden met de pakketdienst van Post NL verzonden. Als jou bestelling ons kantoor verlaat, krijg je een verzendbevestiging per e-mail. Deze bevestiging bevat een Track & Trace code, zodat je de status van je bestelling zelf kunt volgen.